Μας ελάτε σε επαφή με
Yang

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-15860782966

WhatsApp : +008615860782966

Xiamen United-Prosperity Industry & Trade Co., Ltd.

Βιομηχανία ενωμένος-ευημερίας Xiamen & εμπορική Co., ΕΠΕ.

Επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας των ομπρελών.

  • Xiamen United-Prosperity Industry & Trade Co., Ltd.
  • Xiamen United-Prosperity Industry & Trade Co., Ltd.
  • Xiamen United-Prosperity Industry & Trade Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες Αριθμός Υπαλλήλων 100~500
Ετήσιες πωλήσεις 1000000-30000000 Ιδρύθηκε Έτος 2007
Εξαγωγή pc 70% - 80%
Εισαγωγή

    Το Xiamen ένωσε τη βιομηχανία ομπρελών ευημερίας και η εμπορική επιχείρηση είναι ο επαγγελματικοί κατασκευαστής και ο εξαγωγέας των ομπρελών. Ιδρύσαμε το 2007, ειδικευμένος στη διαφήμιση της ομπρέλας, ευθείες ομπρέλες, ομπρέλες γκολφ, που διπλώνουν τις ομπρέλες, την ομπρέλα παιδιών, τις ομπρέλες παραλιών και άλλα είδη δημιουργικών ομπρελών. Τα προϊόντα μας χαιρετίζονται σε όλο τον κόσμο. Η επιχείρησή μας έχει περισσότερο από 1 εξειδικευμένο εργάτη 0 0. Έχουμε προωθήσει τον εξοπλισμό όπως οι τέμνουσες μηχανές, ράβοντας μηχανές, μηχανές θερμότητας. Το εργαστήριό μας είναι 1700 τετραγωνικά μέτρα, και η αποθήκη εμπορευμάτων είναι 450 τετραγωνικά μέτρα. Είμαστε οι χρυσοί προμηθευτές Alibaba για περισσότερο από 6 έτη. και SGS περασμάτων σε 2 0 1 1. Έχουμε επίσης το πιστοποιητικό BSCI. Μπορούμε να παρέχουμε τα προσαρμοσμένα δείγματα μέσα σε 48hours. Παρευρισκόμαστε στην έκθεση του Χογκ Κογκ και έκθεση καντονίου και επίσης την άλλη υπερπόντια έκθεση κάθε χρόνο. Έχουμε το θάλαμό μας στην έκθεση. τα προϊόντα μας είναι πολύ δημοφιλή. Η ετήσια παραγωγή είναι πάνω από 10 000 000 κομμάτια. Είμαστε οι εξουσιοδοτημένοι κατασκευαστές πολλοί διάσημο εμπορικό σήμα.» όπως Kmart, eezy. «Η ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα» είναι η υπηρεσία μας. Έχουμε περισσότερους από 200 πελάτες στο εξωτερικό κάθε χρόνο. Μπορούμε να παρέχουμε 600 διαφορετικά σχέδια στους πελάτες μας να καλύψουμε τις διαφορετικές απαιτήσεις τους. Επιθυμούμε να γίνουμε ο καλός συνεργάτης σας και ο έξοχος προμηθευτής σας.

 

Ιστορία

Το Xiamen ένωσε τη βιομηχανία ομπρελών ευημερίας και η εμπορική επιχείρηση είναι ο επαγγελματικοί κατασκευαστής και ο εξαγωγέας των ομπρελών. Ιδρύσαμε το 2007, ειδικευμένος στη διαφήμιση της ομπρέλας, ευθείες ομπρέλες, ομπρέλες γκολφ, που διπλώνουν τις ομπρέλες, την ομπρέλα παιδιών, τις ομπρέλες παραλιών και άλλα είδη δημιουργικών ομπρελών.

Υπηρεσία

• Πελάτες – η πρώτη προτεραιότητα μας είναι να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας στις αγορές τους με την προσφορά της σημαντικής υπηρεσίας, της καλύτερης τιμής και των προϊόντων. Διατηρούμε τις ισχυρές και μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες μας και στρέφουμε την εργασία μας στη συνολική ικανοποίησή τους.

 

• Ακεραιότητα – καθορίζουμε τα υψηλά προσωπικά πρότυπα για μας και αναμένουμε τους ανθρώπους με τους οποίους διευθύνουμε την επιχείρηση για να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Στην επιχείρησή μας, κρατάμε την υπόσχεσή μας.

 

• Ταχύτητα – ξέρουμε ότι οι πελάτες έχουν τις επείγουσες ανάγκες. Είμαστε ειδικευμένοι στην αποτελεσματική επικοινωνία για να αλληλεπιδράσουμε με τους πελάτες. Προκειμένου να παρασχεθεί η γρήγορη υπηρεσία, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και το στιγμιαίο μήνυμα χρησιμοποιούνται ευρέως.

Η ομάδα μας

Έχουμε δοκιμάσει την τεχνική ομάδα που πάντα αυστηρά ελέγχουν την ποιότητα των προϊόντων, εστιάζουν στην εμπειρία χρηστών κάθε προϊόντος, εξασφαλίζουν ποιότητα των προϊόντων. Εν τω μεταξύ, η ομάδα Ε&Α μας έχει ανησυχήσει πάντα για τη συνεχή μεταρρύθμιση της τεχνολογίας παραγωγής και της μεταβαλλόμενης ζήτησης στην αγορά, έτσι ώστε πρόοδος με τη The Times και καινοτομεί οι έννοιες σχεδίου τους.