Μας ελάτε σε επαφή με
Yang

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-15860782966

WhatsApp : +008615860782966

Γραμμή Παραγωγής
  • αποθήκη εμπορευμάτων 2
  • Κοπή επιτροπής
  • επιτροπή που κόβει 2
  • ράψιμο εξαρτημάτων
  • Επιθεώρηση

Είμαστε μια από τις διάσημες επιχειρήσεις στην Κίνα, που ειδικεύεται στο σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή των ομπρελών. Έχουμε προωθήσει τις τεχνικές, τις αυστηρές τέχνες και τις τέχνες, την αξιόπιστη ποιότητα και τον ανώτερο εξοπλισμό. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τις ομπρέλες διαφήμισης, τις ομπρέλες παραλιών, και τις ομπρέλες βροχής. Αυξανόμαστε και αναπτυσσόμαστε βάσει της ευσυνείδητης τοποθέτησης. Η επιχείρησή μας εμμένει στην οδηγία ανάπτυξης «βασισμένος στο προσωπικό, τις προηγμένες τεχνικές και την ποιότητα». Θα δημιουργήσουμε το φωτεινό μέλλον μαζί με όλους τους κύκλους από τα πιό αξιόπιστα προϊόντα μας καθώς επίσης και τις άριστες υπηρεσίες

OEM / ODM

Η επιχείρηση έχει μια αποδοτική τεχνική ομάδα ανάπτυξης, και έχει συσσωρεύσει και έχει κυριαρχήσει μια μεγάλη έκταση της εμπειρίας στο σχέδιο, την ανάπτυξη, την παραγωγή δειγμάτων, την παραγωγή γραμμών συνελεύσεων, τη διαχείριση του προγράμματος, και τα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου. Ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών με τα άριστα προϊόντα και της άριστης υπηρεσίας.

Ε & Α

Το τεχνικό κέντρο μας αποτελείται από το τεχνικό τμήμα και το τμήμα Ε&Α, με μια ομάδα των πεπειραμένων τεχνικών elites και τους επαγγελματικούς μηχανικούς. Όχι μόνο εστιάζουμε στη βασική έρευνα, αλλά και στοχεύουμε στη τοπ προηγμένη τεχνολογία με τη μεγάλη καινοτομία και τη δημιουργική δύναμη.